ittera_logo_little         qui som   valors   visió global   proposta   consorci

Hem iniciat en els darrers anys uns plans d’internacionalització que estan projectant la qualitat dels nostres serveis de Catalunya al Món, amb un clar objectiu: el 2015 l’activitat internacional ha de superar el 40% del volum global de negoci, replicant i traslladant models d’èxit i solucions definides des de Catalunya.

  De Catalunya al món      
 

Itteria representa una de les empreses referents del sector TIC català, trobant-se dins del rànquing de ser les úniques empreses catalanes classificades dins les 100 primeres empreses TIC de l’Estat Espanyol i amb clara expansió internacional, amb més d’una desena d’oficines entre Europa i Amèrica Llatina.

El volum generat del negoci internacional representa el 20% de la facturació total de la unió amb oficines en 10 països, i una forta implantació i concentració de negoci en països emergents com Brasil, o mercats madurs com UK.

.

 

Tenim en territori internacional més de 800 professionals oferint serveis TIC des de consultoria en telecomunicacions, implantació de solucions, integració d’aplicacions, Business Intelligence, Project Management... tant en el sector privat com en les AAPP i exportant el nostre model d’èxit assolit arreu del territori.

 
  contactar - ©2011 itteria